Info Pearl Beauty 4 You


Info Pearl Beauty 4 You

Hoe is het allemaal begonnen?

Als klein meisje wist ik al dat ik graag eigen baas wilde zijn. In mijn hoofd wist ik al hoe dit eruit moest komen te zien. Een plek waar mensen naar binnen lopen voor een mooi cadeau, goed advies en net even meer persoonlijke aandacht.

Dit heeft erin geresulteerd dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ben gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma kwam ik erachter dat ik de ideeën in mijn hoofd werkelijkheid wilde laten worden. In de salon komen mensen voor ontspanning, rust en de verzorging van de huid. Wat is er nu mooier dan ontspanning te kunnen bieden, of om er samen achter te komen hoe de conditie van de huid verbeterd kan worden.  Op deze manier blijft er uitdaging liggen en dat maakt mijn vak zo interessant en mooi.

Marit Tromp
Schoonheidsspecialiste

 

Info Pearlbeaty 4 you

 

Met welke merken werkt Pearl beauty 4 you? (Info)

Extenso Skincare

{ het antwoord op individuele huidbehoefte }

Iedere huid is uniek en verdiend een optimale verzorging. Extenso Skincare zorgt hiervoor door huidverzorgingsproducten aan te bieden die passen bij uw huidtype, leeftijd en wensen.

Er bestaan verschillende behandelingen met Extenso Skincare zoals:

  • Hydraterende en cel vernieuwende behandelingen
  • Liftende en verstevigende behandelingen
  • Vitamine behandelingen
  • Zuiverende behandelingen
  • Hydraterende behandelingen

Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen, kiest bewust voor milde, en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. En Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren. Ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk.

Extenso milano make- up

{ compacte, professionele make- up van Italiaanse bodem }

Extenso Milano Make- up is een compacte, professionele make- up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make- up bestaat uit zorgvuldig samengestelde ingrediënten en is verrijkt met hoogwaardige, natuurlijke verzorgende bestanddelen. Minerale kleuren en natuurlijke oliën geven de producten een luchtige en fluweelzachte structuur en zorgen voor maximale fixatie en een natuurlijke teint. Met de smaakvolle kleuren is eenvoudig en snel een tijdloze make- up aan te brengen in iedere stijl.

Reviderm

{ Wetenschap ontmoet schoonheid }

Reviderm microdermabrasie biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te herstellen en te bewaren. Het Reviderm systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen en helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren.

Reviderm microdermabrasie is geschikt voor het behandelen van onder andere:

  • Huidverbetering en anti-aging
  • Beschadigde huid door licht en zon
  • Pigment verstoringen en ouderdomsvlekken
  • Littekens op het gezicht en lichaam
  • Rokershuid

Microdermabrasie is het hart van de regeneratiebehandelingen van REVIDERM skintelligence. Oorspronkelijk ontwikkeld voor medische toepassing, is het tegenwoordig de populairste anti-aging methode in de beautysector.

Het succes van gecontroleerde microdermabrasie komt voort uit de functionaliteit van de REVIDERM Skin Peeler. De bovenste huidlaag worden zachtjes en gecontroleerd verwijderd door een microfijne kristallenstroom. Uw klanten zijn overtuigd na de eerste behandeling door hun zachte en gladde huid.

Tegelijkertijd wordt de huid voorbereid op de opname van werkstoffen. Waardevolle producten uit het REVIDERM skintelligence systeem zorgen voor een optimale toevoer van actieve werkstoffen in de huid. De combinatie van een optimale peeling en vacuum activeert biologische herstelmechanismen in de huid. De huideigen collageenproductie wordt gestimuleerd en de microcirculatie neemt toe. Dit leidt tot een toegenomen productie van jonge, functionele huidcellen in het basaalmembraan. Deze schuiven op naar de bovenlagen en zorgen voor een voortdurende regeneratie van de huid van binnenuit.

REVIDERM heeft als wereldwijd leidende fabrikant hoge technologische standaarden gezet. Vele prijzen en internationale aanbevelingen bewijzen de kwaliteit.

Info Pearlbeaty4you

Pearl Beauty 4 You

Verder naar Acties & Nieuws